In de kijker

De gezonde kracht van gefermenteerde groenten

Zoals de zussen Marta en Joanna zeggen: fermenteren is eenvoudiger dan je denkt: geen ingewikkelde toestanden, maar gewoon groenten, zout en wat geduld voor heerlijke, levende voeding die je lichaam en geest ten goede komt. Dit boek geeft je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan en de kracht van fermentatie te ontdekken.

Lees Meer  

Gezond zonder grenzen

In 'Gezond Zonder Grenzen' neemt Nele Timmerman je mee op een culinaire ontdekkingsreis die de vele mythes rond voeding doorprikt. Dit kookboek, stevig geworteld in wetenschappelijk onderzoek, biedt veel meer dan alleen maar heerlijke recepten. Het geeft je de kennis om gezonde keuzes te maken die daadwerkelijk bijdragen aan je welzijn en gezondheid.

Lees Meer  

Goed eten

GOED ETEN toont aan de hand van 60 eenvoudige recepten hoe je je zenuwstelsel kalmeert, je darmen tot rust brengt en je energie een boost geeft. Julies SOS Stress 10-stappenplan helpt je om bewust rustpunten te creëren via voeding, beweging, ontspanning en meditatie

Lees Meer  

BETER DAN BROOD-doos

Ben je de eeuwige bokes met kaas en hesp beu? Blaast je buik op na elke broodmaaltijd? Keldert je energiepeil na de lunch? In deze BETER DAN BROOD-doos kom je te weten waarom onze dagelijkse boterhammen niet zo broodnodig zijn als we wel denken. En waarom ze vaak zelfs de oorzaak zijn van klachten als een opgeblazen gevoel, slopende energierollercoasters en onstilbare hongerbuien. Gelukkig is er een alternatief!

Lees Meer